16 Kasım 2015 Pazartesi

İKİTELLİ YAKIM FİRMALARI

İkitelli yıkım firmaları olarak geniş kapsamlı makine parkurumuz deneyimli, güler yüzlü ve işinde profesyonel kadromuz ile tüm hafriyat, kırım, yıkım, stabilize, peyzaj çalışmaları, kanal açma gibi zorlu ve bir o kadar da tecrübe isteyen projeli, taahhütlü ve tüm kişisel hafriyat işleriniz itina ile verilen süre içerisinde yapılır. Ek olarak kiralık ve ikinci el makinalarımız ile diğer hafriyat şirketlerine de hizmet vermekteyiz. Bizler için müşteri memnuniyeti başlıca odak noktamız olup sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için buradayız. Geniş iş portföyümüzün vermiş olduğu tecrübe ile bütün işleriniz itina ile yapılır sizlere sunduğumuz uygun fiyat teklifleri ve konusunda uzman kadromuz ile birlikte siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak asıl görevimizdir.

        Günümüzde bilindiği üzere kentsel dönüşüm hızının artmasına bağlı olarak kayıt dışı yıkım firmalarının sayısı bir hayli arttı, bu artış can ve mal güvenliğini yüksek derecede tehdit ediyor. Kayıt dışı firmalar bünyelerinde mühendis bulundurmadan deneyimsiz insanlarla bu çalışmaları sürdürmektedirler. İkitelli yıkım firmaları olarak bu konuya dikkat edilmesi ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bir bakıyorsunuz firma bünyesine iş makinası ekleyen herkes yıkım işleri yapmaya başlar oldu. Bir binanın yapımı nasıl mühendislik konusu ise yıkımı da mühendislik konusudur yani diyeceğim o ki yıkım alanında bir mühendisin bulundurulması şarttır, ama maalesef ki mühendis bulundurmayı bırakın belediyeden yıkım ruhsatı bile almadan yıkım yapan firmalar var etrafta dolayısıyla can ve mal güvenliğine dikkat edilmeden yıkımlar yapılıyor.

        Bir bina yıkım işçisinin bağlı bulunduğu firmanın çalışma prensiplerine uygun olarak araç ve gereçleri etkin bir şekilde kullanıp mesleğinin hakkını vermesi gerektiğini ikitelli yıkım firmaları olarak savunmaktayız. Bu işi kendilerine meslek olarak seçen kişilerin görevlerinden kısaca bahsedelim.
        Enkaz düşecek yerleri tahmin edip gerekli önlemleri almak,
        Vinç ve traktörle yıkılacak duvarlar için uygun noktalara halat bağlamak,
        Kürekle yıkılan malzemeyi boşaltma oluklarına dökmek ve dökülen malzemeyi yığın haline getirmek,
        Beton ve tuğla duvarları çekiç, keski, balyoz ve havalı matkapla yıkmak,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder