16 Kasım 2015 Pazartesi

BAHÇELİEVLER YIKIM FİRMALARI

Yaşadığımız kentler eski elbiselerini çıkarıp yeni elbiselerini giymek istediğinde bu değişikliği yaşamalarına yardımcı olanlar yıkım firmalarıdır. Değişikliği en güzel şekilde yaşatmak için tüm ekipleri ile hizmet ediyorlar. Bahçelievler yıkım firmaları da bu görevi en güzel şekilde yerine getiriyorlar. Hizmet etmek ve bu yenilikte üzerlerine düşen ne ise büyük bir gayret ve özveri ile çalışarak betonarme, prefabrik, çelik konstrüksiyon yapılardaki yıkım ve kırım işlerinde hizmet veriyorlar.

Bahçelievler yıkım firmaları yıkım, kırım ve tadilat hizmetleri vermektedir. Kepçenin giremediği alanlarda kompresör, hilti ve insan gücü ile duvar kırım, yıkım işleri, kepçe ile duvar kırımı işleri, duvar kırım yıkım işlerinden sonra hafriyat taşıma işleri özenle yapılmaktadır. Duvar örme ve yapma işleri, şap ve sıva işleri sıva ustaları tarafından yapılmaktadır. Bobcat ile duvar yıkımı, kompresör ile duvar kırma ve delme işleri, kepçe ile duvar kırma işleri yapılmaktadır. Kamyon, kepçe, tır gibi çeşitli iş makineleri ile bina yıkım, kırım ve tadilat işleri, gecekondu yıkım, kırım ve tadilat işleri, fabrikaların yıkım ve tadilat işleri, hafriyat, temel alma işleri özenle ve dikkatli bir şekilde yapılmaktadır. Binaların iç duvarlarının ve dış duvarlarının kırımı, iş yerleri, büro ve ofislerin duvar veya genel kırım işleri de yapılmaktadır. Alışveriş merkezlerinde iç dış yıkım, kırım, tadilat, moloz taşıma ve atma işlemleri yapılmaktadır. Ev, iş yerleri, ofis, dükkân, market, banka gibi iş yerlerinin kartonpiyer, alçıpan ve şap yapımı, sökümü işleri ile kırım, yıkım ve tadilat işleri yapılmaktadır.

Binaların, villa ve iş yerlerinin çevre düzenlemesi, tadilat, kırım, yıkım sonrasındaki temizlik işleri özenle yapılmaktadır. Binalarınız ve dairelerinizdeki fayans, şap, beton, duvar, sıva, yıkım, kırım işleri ile bu işlemler sonucunda çıkan moloz ve atıkların taşınması işlemleri itina ile yapılmaktadır. Yıkım, kırım, tadilat işlerinizi yaptırmadan önce hem iyi hizmet almak için ve hem de bütçeniz için Bahçelievler yıkım firmalarından teklif almanızı öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder