16 Kasım 2015 Pazartesi

BÜYÜKÇEKMECE YIKIM FİRMALARI

Firma olarak bina yıkım işlerinin yanı sıra farklı faaliyet alanlarımız ile hizmet sunmaktayız. Büyükçekmece yıkım firmaları içerisinde kaliteli çalışması ile öne çıkan firmamız, betonarme, prefabrik, çelik konstrüksiyon yapıların yıkım, bozum hafriyat işleri konusunda hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bina yıkım işleri, her türlü yıkım ve kırım işleri, kazı dolgu işleri, hafriyat işleri, zemin kırma işleri, söküm işleri, kiriş ve kolon kesme işleri, tadilat işleri, dekorasyon işleri, aplikasyon işleri, Kot ve Aks işleri, alçı boya işleri. Dinamitli yıkım, iş makinesi ile yıkım, tabla çökertmeli yıkım, mini makine ile yıkım, kesme yöntemi ile yıkım gibi çeşitli yıkım faaliyetlerimiz mevcuttur. Bina içlerinde yıkım, kırım, güçlendirme işlerine uygun iş makineleri ile de hizmet verilmektedir.

Kazıcı yükleyici araçlar ile her tülü hafriyat işleri ile ilgili hizmet sunulmaktadır. Ülkemizde deprem, sel, toprak kayması gibi doğal afetler sonucu ile büyük yıkımlar yaşandığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Ülkemizde yaşanan bu doğal afetler sonucunda meydana gelen yıkımlar sebebiyle oluşan hafriyatların temizlenmesi de firmalarımız aracılığıyla en kısa zamanda ve en özenli şekilde yapılmaktadır. Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla birlikte şehirlerimizde özellikle büyük şehirlerde eski yapıların yıkılarak yenilerin yapılması aşamasında yıkım ekipleri ile konularında uzman olan ekip ve kadromuz ile Büyükçekmece yıkım firmaları arasında yer alan firmamız kaliteli hizmet vermektedir.

Bina yıkımları, enkaz ve hafriyat kaldırma işlerinde uzman kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Büyükçekmece yıkım firmaları arasındaki firmamız, en dar sokakların olduğu mahallelerde ki evleri dahi profesyonel bir şekilde yıkmaktayız. Yıkım firmalarımız hurda karşılığı bina yıkım işleri de yapmaktadır. Müşterilerimiz hurda karşılığı yıkım tercih ettikleri takdirde, yıkım ve hafriyat için ücret ödemek zorunda kalmıyorlar. Yıkım illerinde çalıştırdığımız tüm personelimiz can ve mal kaybı yaşanmasını önlemek için gerekli olan eğitimleri görerek başarı ile sertifikalarını almışlardır.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder