16 Kasım 2015 Pazartesi

YENİBOSNA YIKIM FİRMALARI

Her geçen gün kentleşmenin arttığı bir ülkedeyiz. Özellikle büyük şehirler bu hızlı kentleşmenin etkilerini çok daha fazla hissediyor. Her sokağa çıktığımızda yapılan bir inşaat veya yıkılan bir bina görmekteyiz. Kentsel dönüşüm projesinin hayata geçmesiyle birlikte bu süreç daha da hızlandı. İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Yenibosna’da bu hızlı kentleşme sürecinin bir parçası olmuş durumda. Bu kentleşme sürecinde göz ardı edilen ancak çok büyük bir öneme sahip olan Yenibosna yıkım firmaları kaliteli hizmet sunarak şehrin modernleşmesine katkı sağlıyor.

    Kentsel dönüşüm projesinin yanı sıra Yenibosna’da ki kentleşme hızını arttıran bir başka etkende o ilçenin sakinleri. Günümüzde pek çok insanın ev satın alırken veya kiralarken yeni binalara yönelmek istediğini gözlemliyoruz. Bu nedenle yıkım ve yapım sürecide hızlanmış oluyor. Tahmin edebileceğimiz gibi İstanbul’un Yenibosna ilçesindeki kentleşmenin yıkım süreciyle Yenibosna yıkım firmaları ilgileniyor. Peki, bu firmalar bu süreçte ne gibi hizmetler sunuyor? Bu firmalar bina yıkım hizmetinin yanı sıra çok daha farklı hizmetler sağlıyor. Duvar yıkım işlemleri, şap dökümü ve şap kırma, temel kazma, çevre düzenleme, çuvallı veya çuvalsız moloz atımı, enkaz temizleme ve yeraltı kanalizasyon işlemleri bu firmaların sağladığı hizmetler arasında bulunuyor. İş hacminin büyüklüğü ya da küçüklüğünü sorgulamaksızın hizmet veren bu firmalar kamyonet, kamyon, tır gibi taşıyıcı araçların ya da kırıcı ve yükleyici olarak kullanılan Bobcat, Jsb ve kepçe gibi iş makinelerinin giremediği alanlarda da elle kırım hizmeti sağlayabilmektedirler.

    Görüldüğü üzere, yıkım esnasında veya yıkım sonrasında oluşabilecek tüm riskleri ve zararları minimuma indiren ve inşaat sektörünün işleyişine de büyük katkı sağlayan Yenibosna yıkım firmaları daha modern ve düzenli bir ilçe için büyük bir önem arz etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder